Processen-verbaal werkgroep e-Publication

maandag, 15 mei, 2017 - 15:00
Sinds 2013 komt de werkgroep e-Publication (vroeger de werkgroep e-Book) bijna maandelijks samen om een gemeenschappelijk vocabularium voor de FOD’s en de FWI’s te definiëren opdat we dezelfde taal zouden spreken met onze collega’s, onze respectieve hiërarchieën en onze doelgroepen. De groep bespreekt ook digitale thema’s en ontwikkelingen. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt.
 

Uitnodiging forumvergadering 22-6-2017

maandag, 15 mei, 2017 - 14:30
U wordt van harte uitgenodigd op de volgende forumvergadering van donderdag 22 juni 2017. Deze zal doorgaan om 10u in de Koninklijke Bibliotheek (Royal Sky Room, 6de verdieping).  De agenda zal later worden medegedeeld. Aarzel niet om onderwerpen door te geven die jullie graag behandeld zien.
 
De vergadering zal afsluiten met een lunch.  Gelieve uw deelname aan de lunch uiterlijk op maandag 19 juni door te geven aan nadege.isbergue@kbr.be.
 

Wetenschapslunch: e-publicaties

dinsdag, 28 februari, 2017 - 13:15
Op 24 februari 2017 vond de volgende wetenschapslunch plaats in de KBR: “Wat te doen met elektronische publicaties? Een onderzoek naar economische modellen, langdurige bewaring en meer samenwerking.”  De wetenschapslunch focuste op het onderzoek dat door de KBR wordt gevoerd naar meer elektronische publicaties. Voor de KBR gaat het om de buitenlandse aangekochte publicaties die noodzakelijk zijn voor wetenschappelijk onderzoek.
 
Drie onderwerpen werden besproken:
 
  • de bestaande economische modellen;

Pagina's